Opgelet!

Met deze link verlaat je de site.
Dit onderdeel bevindt zich op :
www.opentherapeuticum.be

Connectief Therapiecentrum

welbevinden, evenwicht, groei, ondersteuning, begeleiding, complementariteit, energetisch werk, bewustwording, veerkracht, autogene geneeskracht

Aanbod

welke therapieën vindt u bij OTL?

Lazuli-coach voor kinderen, jongeren, volwassenen

Een Lazuli-Coach is een coach die vertrekt vanuit het hart, de intuïtie en vanuit een "hoger denken". We hebben het niet over "WAT" maar eerder over "Hoe wil JIJ zijn?" Het doel is steeds het verhogen van eigen potentiële talenten, vaardigheden, creativiteit, intuïtie en bewustzijn. Lazuli-Coaching brengt je in een proces zodat JIJ de verandering kan neerzetten voor jezelf (en je gezin), waar en wanneer jij het wenst! Op die manier breng jij zelf de hoogste kwaliteiten in jezelf naar boven en ook die van je kinderen. Het verrijkt je privé leven, je ouderschap, je beroepsleven.

Lazuli Coaching staat ook voor een nieuwe, andere kijk op opvoeding & onderwijs. Een Lazuli-Coach schept de ruimte voor volwassenen, opvoeders, ouders, coaches om de wereld van het kind beter te begrijpen, veilig en mooi te maken zodat zij, op hun beurt, ruimte scheppen voor de kinderen en jongeren om fouten te maken, te leren, de wereld te veranderen.

Nieuws / In de kijker

Onthaal en afspraken

Onthaal
Maandag tot vrijdag van 9 uur tot 14 uur
 

Afspraak
telefonisch of ter plaatse, van maandag tem vrijdag tussen 9u - 17u.
Annulaties minimum 24u op voorhand.
Annulaties na 48u : € 30
 

OTL Groepspraktijk
Schoolstraat 20
B-3020 Herent

www.otl-groepspraktijk.be

016/ 23 69 96