Opgelet!

Met deze link verlaat je de site.
Dit onderdeel bevindt zich op :
www.opentherapeuticum.be

Connectief Therapiecentrum

welbevinden, evenwicht, groei, ondersteuning, begeleiding, complementariteit, energetisch werk, bewustwording, veerkracht, autogene geneeskracht

Aanbod

welke therapieën vindt u bij OTL?

Dieptemassage

DSR of Derma Segmentale Reflexologie is een manuele behandeling waarbij in de diepte gewerkt op huidsegmenten, spieren en botten met een reflectorische werking naar de organen toe. Door middel van een aangepaste techniek maakt men verharde en pijnlijke spanningsgebieden los. Hierdoor ontstaat een betere doorbloeding die enerzijds zorgt voor de aanvoer van voedingsstoffen, warmte en zuurstof, en anderzijds voor de afvoer van opgehoopte gifstoffen.

Neuro-energetische Massage

Deze energetische, intuïtieve en holistische massage stimuleert zowel de doorbloeding als de doorstroming van energie in het lichaam. Tevens creëren we evenwicht in het neurologisch en hormonaal stelsel. Deze massage van warme en veilige aanrakingen gebeurt met aangepaste etherische oliën volgens de fysieke, mentaal, emotioneel en energetische noden zodat de energie weer gaat stromen en heling wordt gecreëerd.

Nieuws / In de kijker

Onthaal en afspraken

Onthaal
Maandag tot vrijdag van 9 uur tot 14 uur
 

Afspraak
telefonisch of ter plaatse, van maandag tem vrijdag tussen 9u - 17u.
Annulaties minimum 24u op voorhand.
Annulaties na 48u : € 30
 

OTL Groepspraktijk
Schoolstraat 20
B-3020 Herent

www.otl-groepspraktijk.be

016/ 23 69 96