Opgelet!

Met deze link verlaat je de site.
Dit onderdeel bevindt zich op :
www.opentherapeuticum.be

Connectief Therapiecentrum

welbevinden, evenwicht, groei, ondersteuning, begeleiding, complementariteit, energetisch werk, bewustwording, veerkracht, autogene geneeskracht

Aanbod

welke therapieën vindt u bij OTL?

Voedingstherapie

Aan de hand van een korte anamnese stel ik als Voedingstherapeute een individueel voedingsplan op, gebaseerd op juiste voedselcombinaties. We brengen de zuur-base balans in ons lichaam weer in evenwicht door voornamelijk ontzurende voeding aan te reiken.
Voeding speelt een belangrijke rol in de lichamelijke, geestelijke en emotionele gezondheid van de mens. Een jarenlange verkeerde voeding ondermijnt het spijsverteringsstelsel, belast het organisme en kan emotionele klachten veroorzaken. Gezonde voeding bevordert de spijsvertering, heeft een reinigende en genezende werking, voert nieuwe energie aan en verhoogt onze immuniteit. Voedingstherapie is heel efficiënt om in synergie met andere therapieën tot een duurzame gezondheid te komen.

Indien nodig, wordt gebruik gemaakt van Bachbloemen om ons mentaal en emotioneel te ondersteunen. De bachbloemenremedies corrigeren het energieveld van de mens waardoor energie weer vlot kan stromen en bijhorende blokkages en symptomen worden opgelost.

Nieuws / In de kijker

Onthaal en afspraken

Onthaal
Maandag tot vrijdag van 9 uur tot 14 uur
 

Afspraak
telefonisch of ter plaatse, van maandag tem vrijdag tussen 9u - 17u.
Annulaties minimum 24u op voorhand.
Annulaties na 48u : € 30
 

OTL Groepspraktijk
Schoolstraat 20
B-3020 Herent

www.otl-groepspraktijk.be

016/ 23 69 96