Opgelet!

Met deze link verlaat je de site.
Dit onderdeel bevindt zich op :
www.opentherapeuticum.be

Connectief Therapiecentrum

welbevinden, evenwicht, groei, ondersteuning, begeleiding, complementariteit, energetisch werk, bewustwording, veerkracht, autogene geneeskracht

Therapeuten

de ruggengraat van OTL

Carine Cachard
Shiatsu

Carine Cachard

Wie ben ik?

Mijn naam is Carine Cachard. Ik ben gediplomeerd apothekers-assistente en werk in een apotheek. Naast deze vorming heb ik ook een 4-jarige shiatsu opleiding genoten bij de Belgische Shiatsu Federatie.

Hoe werk ik binnen OTL?

Shiatsu betekent letterlijk “vingerdruk”. Shiatsu is een vorm van lichaamsbehandeling waarbij druk wordt uitgeoefend met de duimen en handpalmen, op bepaalde energiepunten en meridianen in het lichaam. Meridianen zijn energiebanen die verbonden zijn met de organen waar de vitale energie (ki) doorheen stroomt. Als deze vitale energie niet meer vrij stroomt door blokkades kunnen er ziektes en klachten ontstaan. Shiatsu heft deze blokkades op zodat de ki weer vrij kan stromen. Zo werkt shiatsu ook goed bij storingen in het menselijke stelsel van spieren en botten, aangezien het direct op de betrokken weefsels werkt.
Een shiatsubehandeling bestaat uit een combinatie van druk op de energiepunten, stretching, massage en andere correctieve technieken om de energie weer in beweging te brengen. Deze druk- en stretchingtechnieken stimuleren het zelfgenezend vermogen van het lichaam.
Na de behandeling voel je je als herboren, alles is terug los, soepel en de spanning is er af.

Prijs?

1 uur : € 55

Nieuws / In de kijker

Onthaal en afspraken

Onthaal
Maandag tot vrijdag van 9 uur tot 14 uur
 

Afspraak
telefonisch of ter plaatse, van maandag tem vrijdag tussen 9u - 17u.
Annulaties minimum 24u op voorhand.
Annulaties na 48u : € 30
 

OTL Groepspraktijk
Schoolstraat 20
B-3020 Herent

www.otl-groepspraktijk.be

016/ 23 69 96