Opgelet!

Met deze link verlaat je de site.
Dit onderdeel bevindt zich op :
www.opentherapeuticum.be

Connectief Therapiecentrum

welbevinden, evenwicht, groei, ondersteuning, begeleiding, complementariteit, energetisch werk, bewustwording, veerkracht, autogene geneeskracht

Therapeuten

de ruggengraat van OTL

Karine De Becker
Shiatsu therapeute

Wie ben ik?

Mijn naam is Karine De Becker. Voor mij betekent leven: groeien, zijn, mijn hart/passie volgen, aarden, liefhebben, dieren & natuur, stilte, levenslang leren, gezelligheid, genieten van het nu, familie & vrienden.
Sedert een jaar werk ik bij OTL Jeugd & Volwassenen ‘met hart en ziel’ als begeleider bij groeipad. Daarnaast ben ik sinds 2015 gestart in bijberoep als creatieve- en massage therapeut: ‘Thuiskomen bij mezelf’ werd geboren.
Bij ‘Iyashi’ te Heverlee, waar ik ook assistente ben, heb ik mijn shiatsu opleiding genoten.

Met veel plezier wil ik iedereen verwelkomen en laten kennismaken met de wondere wereld van shiatsu!

Hoe werk ik binnen OTL?

De definitie van shiatsu:

De oorsprong vinden we bij mens of dier die instinctief op een plaats waar hij pijn heeft, drukt of wrijft. Shiatsu werkt als een natuurlijk kalmeermiddel en stimuleert of wekt de zelfgenezende krachten in ons lichaam op en grijpt zo onrechtstreeks in op de eventuele symptomen. Het helpt bij een druk en stresserend leven, slapeloosheid, hartkloppingen, stramheid en allerlei spanningen. Bovendien helpt het om in moeilijke omstandigheden kracht te vinden, hierdoor richting te geven en ondersteuning aan de transformatieprocessen in het leven. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat onze vitale energie “KI”, door welbepaalde kanalen of meridianen in het lichaam stroomt en heel nauw verbonden zijn met onze organen. Met duimen, vingers, handpalmen, ellebogen, knieën en voeten, zonder gebruik van enig instrument, wordt druk uitgeoefend op welbepaalde punten. Hierdoor wordt de circulatie van "Ki" gestimuleerd en worden blokkades van de energiestroom opgeheven en kunnen specifieke organen en het lichaam als geheel beter functioneren. Kortom, shiatsu helpt om interne stoornissen te corrigeren, de gezondheid te bevorderen of te bewaren, het herstel van specifieke klachten te ondersteunen, en er naar streeft het lichaam in optimale conditie te houden.

Na een behandeling voel je je als herboren!

Prijs?

50 minuten : € 55

Nieuws / In de kijker

Onthaal en afspraken

Onthaal
Maandag tot vrijdag van 9 uur tot 14 uur
 

Afspraak
telefonisch of ter plaatse, van maandag tem vrijdag tussen 9u - 17u.
Annulaties minimum 24u op voorhand.
Annulaties na 48u : € 30
 

OTL Groepspraktijk
Schoolstraat 20
B-3020 Herent

www.otl-groepspraktijk.be

016/ 23 69 96