Opgelet!

Met deze link verlaat je de site.
Dit onderdeel bevindt zich op :
www.opentherapeuticum.be

Connectief Therapiecentrum

welbevinden, evenwicht, groei, ondersteuning, begeleiding, complementariteit, energetisch werk, bewustwording, veerkracht, autogene geneeskracht

Therapeuten

de ruggengraat van OTL

Linda Maria De Lausnay
Fasciatherapie, KOH en Somato-Psychopedagogie

Linda De Lausnay

Wie ben ik?

Mijn naam is Linda Maria De Lausnay. Mijn basisopleiding is licentiaat in de motorische revalidatie en kinesitherapie aan de K.U.Leuven met specialisatie psychomotorische therapie voor volwassen psychiatrische patiënten. Nadien volgden als vervolmaking o.a. de Kritische Ontwikkelingsbegeleiding, methode Hendrickx (KOH), Bobath, Functionele bewegingsleer (Klein-Vogelbach), Cardiovasculaire revalidatie, Urinaire incontinentie- en bekkenbodemreëducatie, Psychomotorische behandeling van afwijkende lateraliteit, Vestibular Rehabilitiation, etc.

Mijn opleiding in de Fasciatherapie ben ik gestart in 2002 aan het European College of Fasciatherapie in Drongen en nadien studeerde ik Somato-Psychopedagogie aan de Universidade Moderna in Lissabon. Sinds 2010 werk ik aan een doctoraat aan de Fernando Pessoa University (UFP) in Porto dat de impact van fasciatherapie onderzoekt bij mensen met post-traumatisch stress syndroom ten gevolge van foltering.

Hoe werk ik binnen OTL?

Als fasciatherapeute kan ik een brug slaan tussen de zuivere fysieke benadering en de psychische benadering van de klachten. Om die reden heeft de fasciatherapie dan ook onmiddellijk haar plaats gevonden binnen het multidisciplinaire behandelingsconcept waar ze een meerwaarde betekent.

Als kritische ontwikkelingsbegeleider benader ik de mens als een persoon-in-ontwikkeling met respect en begrip voor zijn tekortkomingen en onvermogen, rekening houdend met wat de persoon actueel is en kan.

Prijs?

1 uur : € 55

Nieuws / In de kijker

Onthaal en afspraken

Onthaal
Maandag tot vrijdag van 9 uur tot 14 uur
 

Afspraak
telefonisch of ter plaatse, van maandag tem vrijdag tussen 9u - 17u.
Annulaties minimum 24u op voorhand.
Annulaties na 48u : € 30
 

OTL Groepspraktijk
Schoolstraat 20
B-3020 Herent

www.otl-groepspraktijk.be

016/ 23 69 96