Verena Goris

Energy flows where attention goes.

Prijs?

1 uur : € 60

Graag een afspraak na 16u30? Urgent een afspraak nodig? Neem contact op met het onthaal.

Ons emotionele, mentale en lichamelijke welzijn zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voeding is uiteraard belangrijk maar ook emotionele en mentale blokkades genereren spanning of stress die zich vast zetten in ons lichaam op verschillende niveau’s van buiten naar binnen:

  • Meridianen of energiebanen, elk gelinkt aan bepaalde organen, emoties en functies
  • Fascia of bindweefsel
  • Spieren
  • Ligamenten
  • Botten

Hoe langer men hiermee blijft rondlopen, hoe meer ons lichaam komt vast te zitten.

Shiatsu of drukpuntmassage is een Oosterse healing methode die geblokkeerde energie in de energiebanen terug vrijmaakt. Met Shin tai technieken wordt de energie ook in de diepere structuren terug gebalanceerd. Voor echte healing is het belangrijk om naast het lichamelijke ook bewust te worden over onze mentale en emotionele processen die onze energie blokkeren. Daarom is deze massage ideaal als ondersteuning van een transpersonal coaching traject.

Doorheen mijn opleiding in Shiatsu en Shin tai heb ik mijn intuïtie ontdekt en leren volgen. Ik start steeds vanuit een shiatsu ontspanningsmassage van de rug. Dit brengt jouw lichaam in ontspanning waardoor het aangeeft welke zones extra aandacht vragen.

Voor meer info of vragen, stuur me een mailtje: verena@aksara.be

Over mezelf

15 jaar geleden stapte ik als pas afgestudeerde handelsingenieur en ambitieuze jonge vrouw de bedrijfswereld in en ben dankbaar voor mijn daar ontwikkeld leiderschap en mooie carrière.

Moeder worden en professioneel uit comfort zone treden in dezelfde periode, heeft veel voor me in beweging gebracht. Vanuit verwarring en onzekerheid, leerde Ik mijn eigen onbewuste emotionele en mentale boycotters kennen en ‘opruimen’. De wondere wereld van menselijke energie en ons onbewuste werd me helder doorheen verschillende opleidingen in transpersonal coaching, systemisch werk, sjamanisme en Oosterse healing technieken zoals shiatsu en shin tai.

Alsmaar meer ontwikkelde en appreciëerde ik mijn ‘aanvoelen’ als authentieke kracht en basis voor intuïtie en leerde mijn denken en (re)acties erop afstemmen … terwijl dit ervoor vooral door mijn denken gestuurd werd. Dit gaf me meer energie en impact en de goesting om ook andere mensen te begeleiden naar een sterker zelfbewust en intuïtief persoonlijk leiderschap voor meer impact en energetisch welzijn.