Verena Goris

van onbewust jezelf tegenhouden

naar meer bewust jezelf ondersteunen

Prijs?

1 uur : € 70

Graag een afspraak na 16u30? Urgent een afspraak nodig? Neem contact op met het onthaal.

Transpersonal Coaching is een kort krachtig traject van 3 tot 4 individuele coaching sessies. We pakken een thema aan waar je mee worstelt: iets wat je moeilijk vindt, stress geeft of jou tegenhoudt om dingen te realiseren.

Dit is natuurlijk heel persoonlijk want onbewust associëren onze hersenen bepaalde situaties met onverwerkte ervaringen uit de kindertijd die we ons vaak niet meer herinneren. We zijn er toen op een bepaalde manier mee omgegaan als bescherming, en dat blijven we doen in gelijkaardige situaties zonder het te beseffen. Deze gewoonte, deze blinde vlek of schaduw werkt ons tegen in wat we willen bereiken. We merken dit enkel door een ‘onrust’, een weerstand in onszelf (bv stress, burn out, piekeren, enz.) en bij anderen (conflict, weinig impact, enz.)

Aan de hand van een opstelling, een zeer toegankelijke en krachtige tool voor bewustwording, vertrekken we vanuit deze onrust om naar de kern van haar oorzaak te gaan. Zo wordt deze energetisch getransformeerd op 3 niveaus: mentaal, emotioneel en lichamelijk. Na de coaching merk je subtiele verschillen in jouw denken, voelen en (re)acties. Je komt meer in jouw authentieke kracht en handelt met de juiste energie en meer impact.

Wat heb jij hiervoor nodig?

  • het verlangen om te groeien als persoon & kritisch naar jezelf durven kijken
  • een stabiele mentale en emotionele gezondheid
    -> Bij het nemen van zware antidepressiva is deze coaching niet aangewezen.

-> Indien een ouder onlangs overleden zou zijn, is het wenselijk te wachten met
                 de coaching tot minimum 1 jaar na het overlijden.

Ik ben gecertifieerd transpersonal coach volgens het RIIHS model (www.reconstructiveschool.be).

Voor meer info of vragen, stuur me een mailtje: verena@otl-groepspraktijk.be

Over mezelf

15 jaar geleden stapte ik als pas afgestudeerde handelsingenieur en ambitieuze jonge vrouw de bedrijfswereld in en ben dankbaar voor mijn daar ontwikkeld leiderschap en mooie carrière.

Moeder worden en professioneel uit comfort zone treden in dezelfde periode, heeft veel voor me in beweging gebracht. Vanuit verwarring en onzekerheid, leerde Ik mijn eigen onbewuste emotionele en mentale boycotters kennen en ‘opruimen’. De wondere wereld van menselijke energie en ons onbewuste werd me helder doorheen verschillende opleidingen in transpersonal coaching, systemisch werk, sjamanisme en Oosterse healing technieken zoals shiatsu en shin tai.

Alsmaar meer ontwikkelde en appreciëerde ik mijn ‘aanvoelen’ als authentieke kracht en basis voor intuïtie en leerde mijn denken en (re)acties erop afstemmen … terwijl dit ervoor vooral door mijn denken gestuurd werd. Dit gaf me meer energie en impact en de goesting om ook andere mensen te begeleiden naar een sterker zelfbewust en intuïtief persoonlijk leiderschap voor meer impact en energetisch welzijn.