Dieptemassage

Dieptemassage

  • Duur: 1 uur
  • Op: Maandag & woensdag

Wie ben ik?

Mijn naam is Hilde van Hoecke. Naast dieptemassage ben ik gespecialiseerd in voetreflexologie en voedingstherapie.
Eerst ben ik begonnen met een basisopleiding Biochemie. Daarna heb ik jarenlange ervaring opgedaan binnen de voedingssector.
Later ben ik me gaan specialiseren aan de EANG (Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg). Dit vanuit mijn interesse in natuurlijke middelen en gezondheid.
Vandaag begeleid en ondersteun ik mensen en hun gezondheid op een natuurlijke manier. Onder andere met behulp van etherische oliën en kruiden.

Bovendien ben ik opgeleid binnen: massagetherapie en bachbloemen-werking.

Hoe werk ik binnen OTL?

De Rode Draad

Ik werk binnen de rode draad samen met de lifecoach en de andere therapeuten om u als cliënt tot uw essentie te brengen, in alle eenvoud. Dit wil zeggen een gecoördineerde aanpak op maat, binnen het therapeuten-team van OTL.

Dieptemassage

Bij dieptemassage werk ik manueel in de diepte op de huid, spieren en botten met een spiegelende werking naar de organen toe. Door middel van een aangepaste techniek worden pijnlijke spanningen weggehaald. Hierdoor ontstaat een betere doorbloeding. Deze zorgt enerzijds voor de aanvoer van voedingsstoffen, warmte en zuurstof. Anderzijds voor de afvoer van opgehoopte gifstoffen. Naast dieptemassage kan je bij mij terecht voor voetreflexologie en voedingstherapie. 

Prijs?

Dieptemassage : 1 uur : € 60