Identiteitscoaching

Identiteitscoaching

  • Op: maandag & dinsdag
  • Duur: 1 uur

Wie ben ik?

Sinds 2014 ben ik verbonden aan OTL. Ik engageer me zowel voor de cliënten van de Groepspraktijk, als voor de cliënten van OTL Jeugd & Volwassenen. Al vanaf ik kind was, heb ik een enorme fascinatie voor het grotere geheel. Van opleiding ben ik interieurarchitect. Van daaruit is mijn interesse gewekt over de ‘Mens & zijn Omgeving”, waar ik vervolgens mijn scriptie over gemaakt heb.  Doorheen de jaren heb ik me verder verdiept in verschillende vormen van coaching én therapie, zoals numerologie en identiteitscoaching.

Hoe werk ik binnen OTL?

De Rode Draad

Ik werk zowel individueel als binnen de rode draad, samen met de lifecoach van OTL en de andere therapeuten.

Identiteitscoaching, cranio-sacrale therapie, lichaamswerk, chromotherapie, lifecoaching,…

Ik maak gebruik van mijn eigen methode, genaamd “Centre – Method”. Deze methode heb ik persoonlijk uitgewerkt en is gebaseerd op eigen expertise en ervaringen.
Ik volg jouw richting als cliënt. Samen zijn we onderweg, hierbij belanden we onder andere bij: wie ben je en welk is jouw missie? We sporen samen de blokkades op, en nemen deze weg. Daarnaast zorg ik voor rust en ontspanning binnen een druk en stressvol leven. Het uiteindelijke doel is balans en (re) connectie met jouw essentie.

Ik werk onder andere via lichaamswerk, visuele beelden, creativiteit, kleuren, woord & beeld, tijd & ruimte,

Prijs

 

1uur:  €70