Shiatsu

  • Duur: 1 uur
  • Op: maandag, dinsdag & vrijdag

Wie ben ik?

Ik ben Karine De Becker. Ik ben zowel shiatsu-beoefenaart als Begeleider bij Groeipad bij OTL Jeugd&Volwassenen.

Vroeger werkte ik jarenlang als begeleider en opvoeder in een voorziening voor volwassenen met een beperking. Na enkele jaren kwam ik in contact met Shiatsu.
Later startte ik  de opleiding bij de “Iyashi-school” in Heverlee. Sinds 2015 werk ik enerzijds als begeleider bij OTL Jeugd&Volwassen. Anderzijds ben ik shiatsu-beoefenaar in de OTL groepspraktijk. Daarnaast ben ik zelfstandig creatieve – en massagetherapeut in bijberoep.

Verder hecht ik veel belang aan groeien, levenslang leren, dieren, natuur, gezelligheid, stilte, vrienden en familie!

Hoe werk ik binnen OTL?

De Rode Draad

Ik werk zowel individueel als binnen de rode draad, samen met de lifecoach van OTL en de andere therapeuten.

Shiatsu

Al eeuwenlang  drukken of wrijven mensen (en dieren) instinctief op plaatsen waar hij pijn heeft. Van daaruit is Shiatsu ontstaan. Het kalmeren van het lichaam en de zelfgenezende krachten stimuleren.

Bijvoorbeeld bij een druk en stresserend leven of slapeloosheid, biedt shiatsu een concrete oplossing. Daarnaast ook bij migraine, hartkloppingen, stramheid en spanningen in het algemeen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat onze vitale energie (Ki), door meridianen in het lichaam stroomt. Het is nauw verbonden met onze organen. Zonder gebruik te maken van enig instrument, wordt er druk uitgeoefend (onder andere met duimen, vingers, ellebogen,…) op bepaalde punten. Deze druk stimuleert de stroming van de vitale energie. Bijgevolg functioneren het lichaam en de organen beter. Specifieke klachten herstellen zich sneller.

Na een behandeling voel je je als herboren!

Prijs?

1 uur : € 55

Maak een afspraak via het onthaal.