Traumahealing & Rouwverwerking

Traumahealing & Rouwverwerking

  • Op: woensdag & donderdag
  • Duur: 1 uur

Wie ben ik? 

Vroeger was ik actief in de kunstensector. Van dansen en zingen, tot piano en toneel. Samengevat vormen al deze aspecten de basis in mijn werk rond traumahealing en rouwverwerking.

In de eerste plaats ben ik ervaringsdeskundige in het omgaan met hooggevoeligheid. Daarnaast ook hoogbegaafdheid, verlies na auto-ongevallen, dood en zelfdoding. Ik heb vele opleidingen gevolgd rond rouw en ik ben acht jaar vrijwilliger geweest bij de werking van Dr. Elisabeth Kübler-Ross in Vlaanderen. Een vereniging voor eenieder die te maken heeft met rouw en verlies.

Intussen heb ik veel opleidingen gevolgd rond levenscoaching en traumahealing. Dat laatste is een methodiek om spanning die in het lichaam is opgebouwd na een trauma, terug los te maken. Verder gebruik ik non-verbale en lichaamsgerichte technieken.

Hoe werk ik binnen OTL? 

De Rode Draad

Ik werk zowel individueel als binnen de rode draad, samen met de life- en integratiecoach van OTL en de andere therapeuten.

Traumahealing & Rouwverwerking

Je hoofd, lichaam en intuïtie werken samen om tot inzichten te komen over jezelf. Door eenvoudige lichaamsoefeningen kan je je eigen mentale kracht ontdekken. Ze versterken de elementen in jezelf die mogelijk verzwakt waren, zo kan je terug bij je levensvreugde en je essentie komen.

Ik sluit het gehele proces steeds af met “Ik wil….”. Dit wil zeggen: de cliënt tekent hierbij wat elk woord voor hem kan betekenen. De bedoeling is steeds om nieuwe inzichten te verwerven.

Bij werken rond rouw en verlies hanteer ik dezelfde methodes, specifiek gericht op alle fases van het rouwproces. Het verlies krijgt een plek.

Prijs?

Jongeren (-18) 1 uur: €60

Volwassenen (+18):  1.5 uur €85

Maak een afspraak via het onthaal.