Dieptemassage

Hilde Van Hoecke

Diepzinnig citaat

Prijs?

Dieptemassage : €60/uur

Voetreflexologie: €60/uur

Urgent een afspraak nodig? neem contact op met het onthaal.

Dieptemassage

Bij dieptemassage werk ik manueel in de diepte op de huid, spieren en botten met een spiegelende werking naar de organen toe. Door middel van een aangepaste techniek worden pijnlijke spanningen weggehaald. Hierdoor ontstaat een betere doorbloeding. Deze zorgt enerzijds voor de aanvoer van voedingsstoffen, warmte en zuurstof. Anderzijds voor de afvoer van opgehoopte gifstoffen. Naast dieptemassage kan je bij mij terecht voor voetreflexologie en voedingstherapie.

Voetreflexologie

Tijdens een sessie voetreflexologie behandel ik de zones van de organen. Dit gebeurt in samenhang met de corresponderende emotionele zones in de hersenen. We brengen het autonome zenuwstelsel terug in evenwicht. Een sessie brengt diepe ontspanning van binnenuit. Elk orgaan behandel ik apart. Hieruit volgt dat het celgeheugen van de hersenen leeg geraakt, onder andere  door blokkades op te heffen.

Stertherapie is een energetische voetreflexologie-sessie. Hierin werk ik op een zeer zachte manier aan de voeten.

Over mezelf

Ik startte met een basisopleiding Biochemie. Daarna heb ik jarenlange ervaring opgedaan binnen de voedingssector.
Later ben ik me gaan specialiseren aan de EANG (Academie voor gezondheidszorg). Dit vanuit mijn interesse in natuurlijke middelen en gezondheid.
Vandaag begeleid en ondersteun ik mensen en hun gezondheid op een natuurlijke manier. Onder andere met behulp van etherische oliën en kruiden.

Bovendien ben ik opgeleid binnen: massagetherapie en bachbloemen-werking.