Voedingstherapie en ESP-test

Hilde van Hoecke

Maak van je voeding je medicijn!

Prijs?

Voedingstherapie : 1 uur : € 65 (met ESP-test + €75)

Urgent een afspraak nodig? neem contact op met het onthaal.

Voedingstherapie & ESP – Test

Eerst heb ik een gesprek met de cliënt. Hieruit volgt een individueel voedingsplan, dat ik samen overloop. Het plan wordt opgesteld met behulp van de ESP gezondheidstest. Deze test is gebaseerd op juiste voedselcombinaties. Samengevat is het een mogelijkheid om intoleranties en andere belastingen vast te stellen.

Voeding speelt een belangrijke rol in zowel de lichamelijke, geestelijke als emotionele gezondheid van de mens. Een jarenlange verkeerde voeding ondermijnt het spijsverteringsstelsel. Dit belast het organisme en kan emotionele klachten veroorzaken. Gezonde voeding bevordert de spijsvertering.

Gezondheidstherapie/naturopathie

Op een natuurlijke manier de gezondheid ondersteunen. Dit gebeurt door middel van enkel natuurlijk middelen. Etherische oliën, aromatherapie, bij-producten, kruidengeneeskunde,…

Indien nodig, wordt gebruik gemaakt van Bachbloemen. Deze worden gebruikt om ons mentaal en emotioneel te ondersteunen. De bachbloemen verbeteren het energieveld van de mens, zodat energie weer vlot kan stromen.

Over mezelf

Mijn naam is Hilde van Hoecke. Naast voedingstherapie ben ik gespecialiseerd in dieptemassage en voetreflexologie.
Eerst ben ik begonnen met een basisopleiding Biochemie. Daarna heb ik jarenlange ervaring opgedaan binnen de voedingssector.
Later ben ik me gaan specialiseren aan de EANG (Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg). Dit vanuit mijn interesse in natuurlijke middelen en gezondheid.
Vandaag begeleid en ondersteun ik mensen en hun gezondheid op een natuurlijke manier. Onder andere met behulp van etherische oliën en kruiden.

Bovendien ben ik opgeleid binnen de massagetherapie en bachbloemen-werkingen.