Catherine Verbeke

Diepzinnig citaat

Prijs?

Life-coaching in aanwezigheid of online: 110,00 euro

Business-coaching in aanwezigheid of online 125,00 euro excl BTW

Voor een telefonisch consult belt de cliënt naar het onthaal van de groepspraktijk en maakt hij of zij een afspraak voor een gesprek via Skype, WhatsApp of de telefoon.

Aanvraag Voor lifecoaching en business programma’s op maat, te bespreken.

Urgent een afspraak nodig? neem contact op met het onthaal.

Lifecoaching

In de eerste plaats legt de cliënt zijn problematiek uit tijdens een intake-gesprek. Van daaruit maak ik een energetische balans op. Dit wil zeggen dat ik het potentieel van de cliënt bespreek. Bijgevolg wordt op basis van dit gesprek een therapeutisch behandelingsplan opgesteld. Dat bestaat in de eerste fase uit psycho-emotioneel lichaamswerk. In deze fase gaat het voornamelijk om het verminderen van stress. Zo’n behandelingsplan is op maat van de cliënt gemaakt.

Positieve stress houdt je wakker, alert en doelgericht, maar als de elastiek constant gespannen staat, verliest hij na verloop van tijd zijn veerkracht. Daarom nemen de therapeuten in hun behandeling achtereenvolgens verschillende negatieve stresslagen weg. Op die manier kan de cliënt tot de kern van het probleem komen. Na elke fase volgt er een evaluatiegesprek. Het doel van de therapeutische begeleiding is de cliënt bewuster maken van fysieke, emotionele, psychische en energetische processen. Op deze manier kan hij of zij uiteindelijk opnieuw in de kracht van zijn of haar leven staan. Bovendien is de cliënt in staat is om problemen zelfstandig en met meer inzicht en evenwicht aan te pakken.

Integratiecoaching

Vanuit uw vernieuwd evenwicht begeleid ik u in het maken van juistere keuzes binnen uw levensdomeinen. Zodoende zet je je eigen talenten neer in uw realiteit. De bedoeling is met eenvoud uw essentie te beleven.

Je hebt (nieuwe) inzichten in:

  • relaties
  • werksituatie
  • gezin
  • sociale context
  • financiën

Over mezelf

Sinds 2004 ben ik aan OTL Ontwikkelingscentrum verbonden, waar ik als coach werk.
In de Groepspraktijk ben ik life- en integratiecoach.
Sinds kort deel ik mijn expertise, opgebouwd vanuit de OTL-visie, in de business wereld.