Karine De Becker

Less is more

Prijs?

1 uur : € 60

Urgent een afspraak nodig? neem contact op met het onthaal.

Al eeuwenlang  drukken of wrijven mensen (en dieren) instinctief op plaatsen waar hij pijn heeft. Van daaruit is Shiatsu ontstaan. Het kalmeren van het lichaam en de zelfgenezende krachten stimuleren.

Bij een druk en stresserend leven of slapeloosheid, biedt shiatsu een concrete oplossing. Daarnaast ook bij migraine, hartkloppingen, stramheid en spanningen in het algemeen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat onze vitale energie (Chi), door meridianen in het lichaam stroomt. Het is nauw verbonden met onze organen. Zonder gebruik te maken van enig instrument, wordt er druk uitgeoefend (oa met duim, knie, elleboog) op bepaalde punten. Deze druk stimuleert de stroming van de vitale energie. Bijgevolg functioneren het lichaam en de organen beter. Specifieke klachten herstellen zich sneller.

Na een behandeling voel je je als herboren!

Over mezelf

Ik ben Karine De Becker, shiatsu-beoefenaar en Begeleider bij Groeipad bij OTL Jeugd & Volwassenen.

Vele jaren werkte ik als begeleider en opvoeder in een voorziening voor volwassenen met een beperking. In 2000 kwam ik voor de eerste keer in contact met Shiatsu.

Mijn shiatsuopleiding volbracht ik  in de shiatsuschool “Iyashi” te Heverlee waar ik ondertussen ‘leraar in opleiding’ ben.

Sinds 2015 werk ik enerzijds als begeleider bij OTL Jeugd & Volwassenen. Daarnaast werk ik als zelfstandige ‘shiatsu-beoefenaar in de OTL groepspraktijk’, ‘creatieve & massagetherapeut‘ en ‘coachen met paarden’, in bijberoep.

Verder hecht ik veel belang aan groeien, bewegen, aarden, levenslang leren, dieren, natuur, gezelligheid, stilte, vrienden en familie!