Yeter Yesilgöz

Even if you are not ready for the day, it cannot always be night.

Prijs?

1 uur : € 60

Eerste gesprek/intake 1 uur: € 55,50

Urgent een afspraak nodig? neem contact op met het onthaal.

Ben jij op zoek naar wie jij écht bent, verstopt onder al die aangeleerde laagjes? Heel vaak krijg je van psychologen en coaches een lijstje van wat ze je allemaal gaan bijleren. Niet bij mij, integendeel, ik help je net ont-leren. Ontleren wat je tot nu toe hebt geleerd zodat je vanuit je échte, authentieke ik kan leven. We hebben allemaal minder nodig, niet méér.

Samen gaan we voor:

  • minder aangeleerde patronen die je niet meer dienen, zodat je bewust kan kiezen hoe je omgaat met een situatie i.p.v. vanuit een automatische reactie
  • minder belemmerende overtuigingen
  • minder laagjes over je echte ik, zodat je vanuit jouw essentie en jouw waarden in het leven kan staan
  • minder ruis op je intuïtie, zodat je altijd kan vertrouwen op die innerlijke richtingaanwijzer
  • minder angst

Om zo te gaan naar méér:

  • meer vertrouwen in jezelf en in jouw pad
  • meer zelfliefde en acceptatie van wie je echt bent
  • meer afstand tussen jezelf en je gedachten
  • meer in alignment leven vanuit je authentieke ik
  • meer rust in jezelf en meer betekenis in je leven.

Less ego, more soul dus. De dingen in ons leven overkomen ons niet zomaar, maar met een reden, en dat is vaak om ons te ondersteunen in onze persoonlijke groei. Als je op zoek bent naar een psycholoog met een spirituele invalshoek, proficiat, je hebt me gevonden.

Of zit je al middenin dat niemandsland waar je je hele leven in vraag stelt? Liggen al je wonden open en bloot? Zie jij dat er meer is in deze wereld, dat je hier een missie hebt? Dan nog eens proficiat, want je zit middenin je spirituele ontwaking zoals dat heet. Je bent meer dan welkom!

Over mezelf

In elke sessie krijg je mijn onverdeelde aandacht en bied ik je een veilige ruimte waarin jij kan uitdrukken wat je bezighoudt, zonder schuld of schaamte. Ik luister zonder oordeel naar je verhaal.

Met mijn ijzersterke intuïtie voel ik heel goed aan wat jij denkt, voelt of bedoelt én krijg ik ook snel een kristalhelder inzicht in je patronen, je belemmerende overtuigingen en je verdedigingsmechanismen. Dat onderscheidt mij van anderen.

Ik geloof enorm in de kracht van de combinatie van gesprekstherapie en lichaamsgerichte therapie. Samen bekijken we of een sessie bij een van mijn collega’s in de groepspraktijk zinvol is.

Ik weet dat het moeilijk is om een psycholoog of coach te kiezen. Ik wil je uitnodigen om jezelf niet teveel vragen te stellen. Raakt mijn tekst je? Zie ik er om de een of andere reden vertrouwd uit? Voelt het alsof je bij mij moet zijn? Dat is je intuïtie. Volg die maar, die gaat je nog ver brengen.

Voor wie graag wat feiten heeft: ik ben geboren in 1983 (rekenen maar!), heb Turkse roots, woon in Herent, ben getrouwd en mama van 2. Mijn opleiding tot klinisch psycholoog volgde ik aan de K.U. Leuven. Ik volg een opleiding tot energetisch coach en zit momenteel in het basisjaar intuïtieve ontwikkeling.

Meer info vind je hier.