Carine Cachard

Alles is energie

Prijs?

45 min : € 60

Urgent een afspraak nodig? neem contact op met het onthaal.

Japanse gezichtsmassage wordt ook de natuurlijke facelift genoemd.
Doordat ook de levensenergie, Ki, gestimuleerd wordt zijn de positieve effecten doorheen heel het lichaam voelbaar.
Daar veel mensen hun stress dragen in de nek en schouders en om de doorbloeding te stimuleren naar het gezicht en hoofd, wordt altijd eerst de nek losgemaakt.  Deze gezichtsmassage is ook goed voor mensen die niet graag een volledige lichaamsmassage willen.
Na de behandeling zal je ontspannen zijn en er stralend uitzien.

Over mezelf

Ik ben als gediplomeerd apothekersassistent al vele jaren werkzaam in een apotheek.
Vanuit een persoonlijke ervaring besloot ik enkele jaren geleden de Shiatsu opleiding te starten. Sinds 2013 ben ik als zelfstandig shiatsu beoefenaar verbonden aan OTL. Ik werk zowel met de jongeren en volwassenen van de werking OTL, als met de cliënten van de Groepspraktijk.
Sinds enkele maanden ben ik een gecertificeerd B.E.T. beoefenaar.