Psychotherapie

Thomas Daemen

“The curious paradox is that when I accept myself just as I am, then I can change.”

Carl Rogers

Prijs?

60 min: €70

Als ervaringsgericht therapeut en als mens geloof ik in de universele kracht van echtheid en verbinding. Deze kernwaarden weerklinken in mijn aanpak: ik nodig je uit voor een authentieke ontmoeting, waarin we samen op zoek gaan naar veiligheid, herstel, groei en evenwicht.

Als gelijkwaardige bondgenoot en facilitator help ik je om je nieuwsgierigheid, openheid en mildheid naar jezelf, de ander en het leven terug aan te wakkeren. Daarbij werken we samen, afgestemd op jouw eigenheid en die van je hulpvraag, op jouw tempo en voorwaarden.

Welkom. Kom zoals je bent.

Ik ben klinisch psycholoog (KU Leuven, 2013-2019) en cliëntgericht-experiëntieel psychotherapeut (KU Leuven, 2020-heden).

In OTL begeleid ik individuen, koppels, ouders en gezinnen vanuit een holistisch-humanistisch kader, m.i.v. emotiegerichte (Emotion-Focused Therapy), focusinggeoriënteerde, existentiële en interactionele psychotherapie.